Wie we zijn

Het verhaal en de gezichten achter HR4P

We houden er van om bedrijven te ontzorgen.

HR4P is opgericht door Frank Stultiens en Ria Stienen op 1 september 2022. Beiden hebben jarenlange ervaring in Human Resources en besloten de handen in elkaar te slaan. HR4P ontzorgt op verschillende HR gebieden, voor zowel grote als kleine bedrijven. Dit doen ze met de 4 P’s; professioneel, persoonlijk, pragmatisch, personeelsadvies.

Professioneel

Persoonlijk

Pragmatisch

Personeelsadvies

Frank Stultiens

Hoi, ik ben Frank Stultiens, meer dan 25 jaren ervaring binnen het allround personeels vakgebied, waaronder (strategisch/tactisch en operationeel) HRM, arbeid juridisch advies en salarisadministratie.

In deze hoedanigheid heb ik vele jaren gewerkt bij Interbrew/Dommelsche Bierbrouwerij BV (personeelsfunctionaris en salarisadministrateur), IsoBouw Systems/Stramit BV (Hoofd Personeelszaken) , UPS en UPS SCS (o.a. HR Manager NL, Health & Safety Manager West EU & Africa en HR Manager Europa/EMEA) en de laatste 5 jaren een VOF SvdB HR Advies en Personeelsdiensten opgezet en succesvol gemaakt o.a. in allround HR en arbeidsjuridische ondersteuning voor ondernemers.

Focus op MKB(+) bedrijven en grotere organisaties, om ondernemers in hun ‘HR met Business Sense’ te ontzorgen. Zowel Nederlands als Engelstalig.
Professioneel, zeker Persoonlijk en Pragmatisch verrichten we allround personeelsdiensten binnen onze nieuwe organisatie HR4P B.V.

Ria Stienen

Hoi, ik ben Ria Stienen, na eerst een operationele leidinggevende functie te hebben vervuld binnen Volvo (thans VDL) ben ik in 1989 in het HR-werk gerold. Bij diverse organisaties in groot- en klein metaal, binnen de Bouwnijverheid, de Logisitiek en het Openbaar Vervoer ben ik werkzaam geweest in diverse functies op gebied van personeelszaken/HR. Van het opzetten van een HR-afdeling tot het aansturen van een internationale Hr-organisatie inclusief Health en Safety, Hr heeft voor mij geen geheimen meer.

In 1999 ben ik voor de eerste keer als zelfstandig HR-interim manager aan de slag gegaan. Naast het uitvoeren van hr-projecten (implementatie van een cao, opzetten van een Hr-afdeling) ben ik als docent arbeidsrecht en personeelszaken werkzaam geweest bij Fontys en ISBW. In 2006 en in 2021 heb ik een doorstart gemaakt als zelfstandig HR-interim manager. Naast mijn werk heb ik me sterk gemaakt voor de positie van arbeidsmigranten in Nederland en heb ik meegewerkt aan een concept voor stapelbanen. “Hoe kunnen we arbeid beter regelen in Nederland”.

Ik denk graag mee over complexe arbeidsgerelateerde vraagstukken maar spring ook bij op de personeels-en salarisadministratie als dit nodig is.