We bieden ondersteuning aan organisaties bij het opstellen en afsluiten van vaststellingsovereenkomsten. Een vaststellingsovereenkomst, ook wel bekend als een beëindigingsakkoord, is een juridisch bindende afspraak tussen een werkgever en een werknemer waarin de beëindiging van de arbeidsovereenkomst op een vastgestelde manier wordt geregeld.

Onze dienstverlening omvat onder andere het opstellen en beoordelen van vaststellingsovereenkomsten, het begeleiden van onderhandelingen, het adviseren over de gevolgen van de overeenkomst voor de organisatie en het adviseren over de vergoedingen en compensaties die worden aangeboden aan de werknemer.

Wij helpen organisaties om vaststellingsovereenkomsten op een eerlijke en redelijke manier op te stellen, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de rechten en verplichtingen van de werkgever als van de werknemer. Wij adviseren organisaties over de juridische aspecten van de overeenkomst, zoals de naleving van de wet- en regelgeving en de gevolgen voor de organisatie.

Onze aanpak is gericht op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke situatie en de doelstellingen van de organisatie. Wij streven naar een snelle en efficiënte afronding van de vaststellingsovereenkomst zonder dat er grote impact is op het functioneren van de organisatie.

Onze dienstverlening is flexibel en kan op maat worden aangepast aan de specifieke situatie van een organisatie. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw organisatie te ondersteunen bij het afsluiten van vaststellingsovereenkomsten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen.