Als HR adviesbureau bieden wij professioneel advies aan organisaties op het gebied van Human Resources. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en kennis in diverse HR-gerelateerde onderwerpen en helpen uw organisatie bij het verbeteren van haar HR-praktijken.

Onze dienstverlening omvat onder andere advies over werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, verzuimbegeleiding, re-integratie, vergoedingen en compensaties, ontslag en transitie- en afvloeiingsregelingen. Wij adviseren op een praktische en commerciële manier, waarbij wij streven naar een snelle en efficiënte oplossing van eventuele arbeidsgeschillen.

Daarnaast kunnen wij uw organisatie helpen bij het opstellen en implementeren van arbeidsvoorwaarden en beleid, waardoor u zich zeker kunt voelen dat u voldoet aan wet- en regelgeving. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van arbeidscontracten die aansluiten bij de unieke situatie van uw organisatie.

Onze aanpak is gericht op het leveren van op maat gemaakte oplossingen, die passen bij de specifieke situatie en de doelstellingen van uw organisatie. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte dienstverlening aan.

Onze HR advies dienstverlening helpt uw organisatie bij het verbeteren van haar HR-praktijken, het verminderen van verzuim en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Onze adviseurs zijn gedreven om uw organisatie te helpen groeien door middel van efficiënte HR-oplossingen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en voor u op te treden als juridisch adviseur, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.