Als HR adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in het geven van arbeidsjuridisch advies. Wij helpen uw organisatie bij het naleven van de arbeidsrechtelijke voorschriften en wetgeving en bieden ondersteuning bij het oplossen van eventuele arbeidsgeschillen.

We hebben een diepgaande kennis van het arbeidsrecht en wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van gedegen advies over een breed scala aan arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals harmonisatie arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming, overnames/TUPE, verzuim (conflict) begeleiding, re-integratie, vaststellingsovereenkomsten, vergoedingen en compensaties, ontslag, transitie- en afvloeiingsregelingen.

Wij bieden u een flexibele en op maat gemaakte dienstverlening, passend bij de specifieke situatie van de organisatie. Wij adviseren op een pragmatische manier, waarbij wij streven naar een snelle en efficiënte oplossing van eventuele arbeidsgeschillen de-escalatie. Onze adviezen zijn altijd gericht op het behouden van een goede werkrelatie dan wel streven we naar een passende regeling tussen werkgever en werknemer.

Naast onze adviesdiensten, bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen en implementeren van arbeidsvoorwaarden en beleid, waardoor organisaties zich zeker kunnen voelen dat zij voldoen aan de wet- en regelgeving.

Met onze arbeidsjuridische dienstverlening, kunt u uw organisatie beschermen tegen arbeidsgeschillen, risico’s beperken en een efficiënte afwikkeling van eventuele conflicten garanderen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en voor uw organisatie op te treden als juridisch adviseur, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.