We bieden professionele HR coaching aan organisaties. Onze HR coaches hebben uitgebreide kennis en ervaring en kunnen uw organisatie helpen bij het verbeteren van haar HR-praktijken en het ontwikkelen van haar medewerkers.

Onze HR coaching is gericht op het ondersteunen van de HR-kennis van verantwoordelijken personeelszaken/managers in de organisatie en het versterken van de vaardigheden van en voor haar medewerkers. Wij bieden coaching op verschillende HR-gerelateerde onderwerpen zoals werving en selectie, performance management, arbeidsvoorwaarden, verzuimbegeleiding, re-integratie, vergoedingen en compensaties, en ontslag. Daarnaast ook Management Development trainingen, zoals Time management, Team en Leadership, alsmede Ziekteverzuim trainingen en workshops. Als gecertificeerd Disc en Drijfveren specialist kunnen we inzicht geven in de samenstelling van uw team. Hierdoor worden verschillen in persoonlijkheidsstijlen zichtbaar en herkenbaar wat een basis kan zijn voor een betere samenwerking.

Onze coaches werken op een pragmatische en persoonlijke manier en gebruiken hun kennis en ervaring om een organisatie te helpen haar doelen te bereiken. Dit kan door het ontwikkelen van vaardigheden, het versterken van teams of het creëren van efficiëntere processen.

Onze coaches kunnen een organisatie helpen bij het ontwikkelen van haar medewerkers en het ontwikkelen van een cultuur die gericht is op groei en ontwikkeling. Dit kan leiden tot een groter engagement van medewerkers, een vermindering van verzuim en een verbetering van de prestaties van de organisatie.

Onze HR coaching dienstverlening is flexibel en kan op maat worden aangepast aan de specifieke situatie van een organisatie. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van haar doelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen.