Als ervaren HR-professionals begrijpen wij hoe belangrijk het is om heldere en juridisch waterdichte arbeidsovereenkomsten op te stellen voor uw organisatie. Een arbeidsovereenkomst is namelijk de basis voor een goede werkrelatie tussen werkgever en werknemer. Het schept duidelijkheid in de overeengekomen afspraken.

Door onze jarenlange ervaring in het opstellen van arbeidsovereenkomsten, kunnen wij uw organisatie helpen bij het opstellen van contracten die aansluiten bij uw specifieke situatie en business. Hierbij adviseren wij u over de verschillende contractvormen, zoals een vast of tijdelijk contract, ZZP- of DGA overeenkomsten en over specifieke bepalingen zoals proeftijd, non-concurrentiebedingen en social media clausules.

Onze aanpak is gericht op het leveren van praktische en resultaatgerichte oplossingen. Wij adviseren u in een taal die u begrijpt, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Onze arbeidsovereenkomsten zijn opgesteld volgens de laatste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen en actuele en wet- en regelgeving.

Door onze dienstverlening bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, kunt u zich concentreren op uw core business, terwijl wij zorgen voor efficiënte oplossingen en continuïteit van uw HR-proces. Onze arbeidsovereenkomsten zorgen ook voor een duidelijkheid bij eventuele arbeidsgeschillen, zodat u zich zeker kunt voelen dat uw organisatie in overeenstemming is met de wet- en regelgeving.

Wij staan klaar om u te helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten die aansluiten bij de unieke situatie van uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen.